Despre nunta de alta dată

sala nunti oradea
sala nunti oradea, sali nunti oradea

sala nunti oradea

Sali nunti din Oradea

In vremurile de odinioara, nunta era momentul de rascruce al tinerilor ce doreau sa se casatoreasca. La sate este considerat si in prezent, nu numai intrecut, ca doar soarta poate uni doua destine. Pentru strabunicii nostri atat bucuria cat si tristetea, atat binele cat si raul trebuiau traite impreuna cu partenerul de viata. Insa reuniunea dintre cei doi tineri nu putea sa aiba loc fara acordul parintilor. Numai dupa ce primeau acest acord, tinerii incepeau sa faca pregatirile de nunta.
Dupa casatoria la biserica, pe drumul de intoarcere spre casa mirelui, lumea iesea din curti cu ulcele pline de apa pe care le varsau in calea mirilor pentru ca viata sa le fie plina de bucurii si de reusite.
Casa mirelui tinea loc de sala de nunta unde erau puse mese bogate pe care satenii care erau invitati le savurau timp de trei – patru ore, dupa care se porneau pe dansat pana dimineata cand se adunau banii de la oaspeti.
Astazi, nuntile se tin uneori pe terase sub sunetul muzicii clasice ale lui Strauss, Chopin, Ceaikovski si multi altii. In alte sali de nunti se aude muzica preferata de fiecare grup in parte. Descoperirea unei sali de nunti este foarte imporanta pentru petrecerea unirii celor doi indragostiti. Salile in care oamenii intentioneaza sa-si petreaca nunta, trebuie sa fie confortabile, spatioase, cu design original creativ in interior si sa fie abordate selectii rafinate ale felurilor de mancare. Mai presus de toate echipa de specialisti bucatari si chelneri sa fie promti cu invitatii, rezultatele fiind vizibile atunci cand vor primi cele mai pretentioase cerinte. Pentru a afla despre salile care sunt disponibile in orasul Oradea, va rugam intrati pe site-ul nostru pentru a primi detalii despre fiecare sala in parte.
Sali de nunti in Oradea
In Oradea sunt puse la dispozitie o serie de sali de nunti primitoare si frumos decorate, iar una dintre ele este Sala de nunti Ardealul care va intampina cu o capacitate de 230 de locuri si doua sali spatioase si primitoare. Decorul sau neoclasic in stil italian combina diverse culori de rosu si alb, maro si alb, violet si alb sau galben auriu si alb, pentru a creea o atmosfera confortabila si festiva. Dotat cu echipamentul necesar si un ring de dans spatios ce este lasat la dispozitia oaspetilor pentru divertisment, sala de nunta este una dintre cele mai selecte. Pentru doritori este oferita spre inchiriere o caleasca cu care puteti face un tur al orasului. Pentru mai multe informatii pretioase, va asteptam pe site-ul nostru.
Organizarea fiecarui eveniment important trebuie sa fie astfel facuta incat oaspetii sa se simta confortabil. Preparatele sa fie rafinate si de cea mai buna calitate, serviciile sa fie prietenoase dar in acelasi timp desavarsite. Va invitam pe SaliNuntiOradea.ro sa alegeti sala care va place.