Restaurant Anthimos – sala nunti Oradea

restaurant Anthimos - sala nunti oradea - sali nunti oradea
restaurant Anthimos

Azi vorbim despre restaurant Anthimos – sala nunti Oradea. Doamne ce subiect delicat si infinit, cand vorbim despre nunta .
Automat gandul ne zboara la pregatirea pentru nunta, rochita de mireasa, pantofii mirelui si a miresei si multe alte pregatiri .
Una din prioritati este gasirea salii de nunta, aici intervenim cu www.SaliNuntiOradea.ro portalul care promoveaza sali nunti Oradea si imprejurimi care s-ar putea sa va placa si sa va ajute .
Va recomand sala de nunti Antimos de langa Oradea.
Capacitate salii este de 140 persoane. Vă invităm să vă bucurați de experiențe culinare unice printr-o varietate de specialități.
La cererea dumneavoastra , restaurantul Anthimos poate fi rezervat si pentru altceva, diferite evenimente, petreceri private, nunți, botezuri, întâlniri, banchete etc.
Oricât de pretenţios ar fi evenimentul pe care-l planuiti, Restaurantul Anthimos va garanteaza reuşita 100%.
O echipă de bucatari premiati la concursuri nationale si internationale sunt gata sa va satisfaca cele mai alese gusturi si pretentii.
Restaurant Anthimos – sala nunti Oradea, care este de fapt de langa Oradea, si pentru oradeni, dupa trecerea prin Baile Felix, este amplasat intr-un cadru natural, mirific, la marginea padurii Felix si nu in ultimul rand o locatie cu o arhitectura si un design exclusivist.
Specialiştii nostri vor fi alături de dvs. cu profesionalism şi răbdare pe drumul pe care-l veţi parcurge spre nunta de vis.
Restaurantul Anthimos, prin stil, rafinament si clasa este locul ideal pentru petrecerea unor clipe deosebite alături de familie şi prieteni.
Sala de nunta este in incinta restaurantului Pensiunii Antimos la parterul pensiunii si este asezata intro zona feerica si linistita si de dorit pentru a-ti organiza orice eveniment. Mobilierul din sala de nunta, este din lem masiv, cu scaune tapitate foarte elegante si comode. Bucatarie proprie foarte bine dotata, bucatari de exceptie care abia astepta sa va propuna meniuri care mai de care mai gustoase, insa totul depinde cel mai mult de alegerea celor 2 sarbatoriti si de propunerile lor.
Din curtea salii de nunta Anthimos puteti admira frumusetea inprejurimilor. Curtea salii de nunta fiind inconjurata de dealuri de-o frumusete rara.
Curtea din fata sali de nunta este foarte mare si este dotata cu spatiu de joaca special amenajat pentru copii.
Va dorim succes si petrecere frumoasa la evenimentele de la sala nunta Oradea- Restaurantul Anthimos.