Sali nunti in Oradea -Sala Varadia

sala nunti varadia oradea - sali nunti oradea
sala nunti varadia oradea

Sali Nunti in Oradea sunt destul de numeroase. Multe dintre ele sunt chiar noi. O nunta sau un eveniment de familie trebuie sa aiba parte de toate conditiile in care se desfasoara petrecerea. Daca sunteti din Oradea sau din imprejurimi, nu mai cautati sali nunti in Oradea, fiindca va punem noi la dispozitie o sala de nunta cu totul speciala, situata in zona soselei de centura langa cartierul Iosia Veche, din Oradea, sala de nunti Varadia.
Aici, un meniu de nunta costa doar 110 lei, iar mirii primesc ca bonus din partea casei o camera nuptiala, amenajata asa cum se cuvine pentru o astfel de seara ca in povesti.

La sala de nunti Varadia, meniul pentru alte tipuri de evenimente porneste de la pretul de 85 de lei. Aici aveti si posibilitatea de a alege meniul asa cum doriti ca el sa arate sau sa le schimbati pe cele disponibile in oferta noastra. Suntem alaturi atat de miri, cat si nasii acestora, ceea ce le aduce nasilor un beneficiu important: ei beneficiaza de 10% reducere din partea casei.
Manacarea este speciala pentru asa evnimente.

mancare de nunta la sala de nunti varadia din oradea

mancare sala de nunti varadia

 

In sala de nunti Varadia pot intra pana la 150 de invitati. Avem disponibila si o sala mai mica pentru evenimente restranse, cu o capacitate de 45 de locuri si inca o sala de 100 de locuri, alaturi de una de 50 de locuri. Puteti opta pentru una dintre aceste variante, in functie de numarul de invitati de la petrecerea dvs. Stim ca la astfel de evenimente este nevoie de serviciile unui DJ si a unui fotograf.

Daca doriti, noi va putem pune in contact cu cei mai buni fotografi profesionisti din zona, precum si cu DJ sau formatii de muzica live. Totul la preturi preferentiale pentru clientii nostri, in virtutea colaborarii indelungate pe care noi o avem cu acesti profesionisti. Spatiul interior din sala de nunta Varadia, este amenajat cu mult bun-gust, culorile, mobila, accesoriile si toate elementele decorative fiind alese cu grija pentru a crea o atmosfera de liniste, relaxare si buna-dispozitie. In plus, la sala de nunti Varadia, distractia este mereu la cel mai inalt nivel.